bellers

Werk al vele jaren voor deze site, en heb nergens problemen mee mijn verdiensten vind ik prima,de ene keer is het meer bellers als de andere keer maar daar heb ik geen problemen dus dames niets zo negatief vergeet niet dat er overal minder te besteden is ik ben niet iedere dag op de lijn en vind mijn inkomsten prima dus lof voor pek ze doen er alles aan, en denken niet alleen zichzelf, maar het is overal minder. in welke branche ook. dus ik heb het prima naar mijn zin(K)

Sterke punten
Correcte uitbetalingen Altijd even vriendelijk als je wat wil weten

Zwakke punten
geen

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

6 reacties

Ik denk dat jij niet voor een ander kan praten of iemand wel of niet negatief mag doen. Kan jij in de portemonnee of de loonstrook van een ander kijken? Als jij er niet elke dag bent, dan zal je er dus met grote waarschijnlijkheid niet van moeten leven. Ik en vele dames met mij die wel elke dag inschakelen moeten dan wel. Dus als wij willen vertellen, want klagen kan ik dat niet vinden, dat we er honderden euro's op achteruit zijn gegaan sinds een maand of 2, dan mogen we dat en dan hoef jij dat niet te bagitaliseren.
Heel fijn dat jij het niet erg vindt dat je minder bellers hebt, maar de dames die hun rekeningen hiervan moeten betalen vinden dat dus WEL erg. Jemig zeg.. reacties zoals die van jou maken me zo boos.
Ik vind Zelfvoorhetzeggen verder ook een goed bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat we hoeven te doen alsof de inkomsten niet hard teruglopen. Dat heeft niks met het bedrijf op zich te maken en de inderdaad erg vriendelijke medewerkers. Dat heeft met overleven te maken.

Ik ben het met Beldel eens, degenen die het voor een extraatje doen zullen waarschijnlijk niets te klagen hebben
Ook mijn inkomsten zijn schrikbarend gedaald en mijn rekeningen moeten wèl betaald worden....dat doe jij niet voor me toch?
Het is erg gemakkelijk om voor een ander te redeneren, jij zult er geen boterham minder door eten.

btw. nog even dit....geen kwaad woord over het bedrijf, ik werk er met veel plezier en de mensen op kantoor zijn altijd vriendelijk en behulpzaam daaraan ligt het beslist niet.

Ik praat niet voor anderen wat ik hier mee bedoel, is dat het overal stil is niet alleen in deze branche dus als het overal minder is, dan wordt er ook minder gebeld, mannen kijken ook in hun portemonee, ik had een vast beller die veel belde, maar hij vertelde mij, ik heb minder werk dus ik bel je minder, en Pek denkt niet alleen aan zich zelf, dus ik praat niet voor andere ik wens je heel veel succes en veel bel minuten groetjes

pek denkt wel aan zichzelf, anders zouden ze de vaste dames die trouw voor hen werken, meer beschermen. pek is een commercieel bedrijf en het eigen financiele belang speelt een belangrijke rol en daarom nemen ze nog meer dames aan.

Natuurlijk denkt Zelf in eerste instantie eerst aan zichzelf.
Hun eigen inkomsten staan voorop. Logisch ook. Dat staan onze inkomsten voor ons tenslotte ook.
Of ze die inkomsten nu binnen krijgen via 30 of via 70 vrouwen die op hun site staan ingeschakeld dat maakt voor hen niks uit.
Daar kunnen we kort of lang over praten, maar zo werkt dat. Het is een bedrijf.

Als de inkomstenstroom voor hen maar hetzelfde blijft of misschien zelfs wat oploopt dan maakt het hen echt niet uit de de dames die voor ze werken er gemiddeld flink op achteruit gaan.
Of misschien maakt het ze wel iets uit, maar dan nog zullen ze er niks aan veranderen, want ze zijn een bedrijf. Een bedrijf dat winst wil maken. Logisch ook weer.
En dat er vriendelijke en behulpzame mensen voor ze werken verandert daar niks aan. Zaken zijn zaken.
Voor de dames die voor ze werken en jaren lang een fijn inkomen hadden is het zwaar, heel zwaar en nogal zuur dat er nu opeens zoveel dames zijn bijgekomen en de bellers nu dus veel meer keus hebben en de kans om gebeld te worden een stuk kleiner is. En misschien vindt Zelf dat ook wel jammer voor ons dames, maar toch, het is een bedrijf. En uiteindelijk gaat het om hun winst, niet om wat een individuele dame nu meer of minder verdient in deze zware tijden. Ook weer logisch. Maar of het leuk is? Nee, natuurlijk niet!

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden